AK Bouw-Hutten Metaal Junior MX Team 2021

AK Bouw-Hutten Metaal Junior MX Team 2021
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het AK Bouw Racing krijgt in 2021 een nieuwe naam. Het team zal verder gaan als het AK Bouw-Hutten Metaal Junior MX Team. Het team zal gaan bestaan uit drie rijders; Kenzo Jaspers (8), Dion Brakke (8) en Hidde Hutten (9). Alle drie de rijders gaan uitkomen in het Europees Kampioenschap 65cc North-West en het KNMV Open Nederlands Kampioenschap 65cc. Het belangrijkste voor de rijders is om internationale ervaring opdoen en deze te gebruiken in het ONK. Hutten en Brakke trainen onder leiding van voormalig crosser Marcel Hartman, de fysieke training wordt begeleid door I-React. Kenzo traint onder de vleugels van Harold Brands (StiMoNed).

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Eigenfoto

LEES MEER  Techniek: zo conserveer je een tweetakt uitlaat

Uw reacties