Barcia tevreden ondanks het missen van podium

Barcia tevreden ondanks het missen van podium
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Afgelopen weekend werd Justin Barcia voor de finale gehecht om de wedstrijd als tiende af te ronden. Er was even twijfel of ‘BamBam’ tijdens Atlanta2 van start zou gaan. De GasGas-rijder was erbij en wist als vijfde over de finish te komen. Hier kijkt Barcia en zijn teamgenoot Pierce Brown terug op de laatste midweek wedstrijd van het seizoen.

Justin Barcia:
“Het was een moeilijke dag om mee te beginnen, ik had nog wat ongemakken na de crash van afgelopen weekend. Ik ben dus heel blij dat ik heb kunnen rijden vandaag. Ik begon goed aan de finale maar de derde plaats kon ik niet vast houden. In de slotfase kwam Webb nog sterk opzetten maar hem wist ik de baas te blijven. Het voelde goed om sterk te finishen, maar ik wil absoluut op het podium staan ​​aanstaande zaterdag en voor de overwinning strijden.”

Pierce Brown:
“We komen langzaam maar zeker terug in de juiste vorm. Na de rode vlag kon ik mijn flow echter niet vinden. Ik kende een slechte start en kon alleen maar achtervolgen. De achtste plaats ondanks een valpartij is niet bijzonder maar vandaag zeker het maximale. Ik heb honger naar meer aanstaande zaterdag.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: GasGas

Uw reacties