Cameron McAdoo over zijn crash en de derde plaats

Cameron McAdoo over zijn crash en de derde plaats
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Afgelopen dinsdag wist Cameron McAdoo de voorpagina’s te halen na een zware crash. De Kawasaki-rijder ging hard onderuit maar wonder boven wonder kon hij even later toch mee herstarten. Met de derde plaats maakte de Pro Circuit-rijder indruk, zijn teamgenoot Seth Hammaker werd vierde en beide doen hier hun verhaal.

Cameron McAdoo
“Die crash was een heel eng moment voor mij. Ik direct na de crash moeite om mijn been te bewegen. Ik verwachtte niet dat de medische staf mij zou blijven laten rijden, maar ik wilde niet opgeven. Wij zitten immers midden in een verhitte strijd om het 250SX West-Coast titelstrijd. Ik ga alles geven tot aan de grote finale in Salt Lake City. Toen ik eenmaal toestemming kreeg van het medische team van Alpinestars om te herstarten, concentreerde ik me weer op het doel. Mijn doel was zoveel mogelijk punten te pakken en mezelf in de race van het kampioenschap te houden. Ik ben blij met de derde plaats, de crash was heel zwaar maar nu is het tijd om uit te rusten en zoveel mogelijk te herstellen voor zaterdag.”

Seth Hammaker
“Ik heb de dag prima afgesloten met een negende plaats. Mijn Kawasaki voelde geweldig aan maar ik kon mijn ‘flow’ de hele dag niet vinden. Het kostte veel energie om via de LCQ te kwalificeren voor de finale. Ik pushte zo lang mogelijk zo hard als ik kon en eindigde op de negende plaats. Al met al geen slecht resultaat na een dag met de nodige problemen. Zaterdag staan we er weer en hopelijk kunnen we dan een grote stap vooruit zetten.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #RaceKawasaki

Uw reacties