Coupe de l’Avenir schuift een week op

Coupe de l’Avenir schuift een week op
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De nieuwe MXGP-kalender heeft nogal wat invloed op de andere races. De finale van het Europees kampioenschap EMX65/EMX85 staat gepland op 18 en 19 september in Sardinië en daardoor is MX Hauts-Pays genoodzaakt om ook de datum van de Coupe de l’Avenir in Baisieux te verplaatsen.

Deze internationaal bekende landenwedstrijd voor jongeren zal nu een week later plaatsvinden, namelijk op 25 en 26 september. De op deze datum voorziene wedstrijd georganiseerd door de VLM club in Reet zal dan niet meetellen voor het Belgisch kampioenschap, wel voor het Vlaams kampioenschap. De wedstrijd in Broechem op 18 en 19 september werd als vervanger op de kalender van het Belgisch kampioenschap toegevoegd.

LEES MEER  Kijktip: Buurman wat doet u nu? op één met Stefan Everts

Uw reacties