De eendaagse wedstrijden keren terug in 2021

De eendaagse wedstrijden keren terug in 2021
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het ‘One Day format’ keert terug in 2021, dat heeft promotor Infront Moto Racing bekend gemaakt. Het vorige seizoen werd besloten het EMX-WMX en de MXGP-MX2 wedstrijden op een dag te verrijden. De EMX-rijders en WMX-rijdster komen op de zaterdag in actie, de GP-rijders zien we alleen op de zondag op het circuit. Dit format werd in het leven geroepen om minder mensen op de circuits bij elkaar te laten komen. Het komende seizoen zal dat dus opnieuw het geval zijn, hopelijk keert het programma met de kwalificatie wedstrijden op zaterdag weer terug in 2022.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #ShotbyBavo

LEES MEER  Supermoto of Nations gaat naar Frankrijk

Uw reacties