Infront Moto Racing en Mylaps gaan samenwerken

Infront Moto Racing en Mylaps gaan samenwerken
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De promotor van het FIM wereldkampioenschap MXGP-MX2, Infront Moto Racing, heeft aangekondigd te gaan samenwerken met MyLaps Sports Timing. Deze samenwerking zal voor vernieuwing zorgen in het Grand Prix-circus. Naast de bekende timing tijdens de evenementen zal er ook gewerkt gaan worden met een nieuwe technologie, X2 link.

Die X2 link zal binnenkort voorgesteld worden en daarmee kan de wedstrijdleiding de vlagstatus zoals een gele vlag doorsturen naar een display op de motor. Deze informatie kan ook worden gestuurd naar een unit naast het circuit. Het systeem geeft meer data mogelijkheden voor rijders, teams, officials maar ook de TV-kijkers thuis!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Mylaps

LEES MEER  Kijktip: Buurman wat doet u nu? op één met Stefan Everts

Uw reacties