MXGP Oss nog voor de grote vakantie

MXGP Oss nog voor de grote vakantie
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Wanneer alle plannen kunnen worden uitgevoerd komt het FIM wereldkampioenschap MXGP-MX2 op 17-18 juli naar Nederland. De vijfde GP van het seizoen zal worden verreden op ‘Circuit De Witte Ruijsheuvel’ in Oss. De Grand Prix van Nederland zal worden georganiseerd door Top Events en daarmee verwelkomt Infront Moto Racing een nieuwe organisatie.

‘’Ik ben heel tevreden over de nieuwe datum. We zitten net voor de vakantie en zijn de eerste Grand Prix die in de Lage landen verreden gaat worden. We gaan qua voorbereiding verder waar we gebleven waren. Ook de werkzaamheden op het circuit gaan perfect en we kijken uit naar het moment dat deze gepresenteerd kan worden,’’ aldus organisator Ebert Dollevoet.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: GasGas

LEES MEER  Techniek: zo conserveer je een tweetakt uitlaat

Uw reacties