RB-2Fast Junior Racing heeft line-up compleet

RB-2Fast Junior Racing heeft line-up compleet
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het RB-2Fast Junior Racing Team heeft hun de line-up voor 2021 compleet. Vorige maand wisten wij al te melden dat Jerairo Beerens voor het team zou uitkomen in het komende seizoen. Nu zijn de overige rijders ook bekend gemaakt!

Het Brabantse team zal bestaan uit vijf rijders met naast Beerens nog James Kastelijn, Brett Kastelijn, Thijs van den Bogaard en Sterre van den Bogaard. In de lichtste klasse zal James Kastelijn uitkomen, hij gaat het MON NK 50cc rijden. Zijn broer Brett gaan we zien bij de 65cc Kleine Wielen net als Thijs van den Bogaard. Daarbij zal Van den Bogaard uit uitkomen in het KNMV ONK 65cc KW. Tot slot zien we Sterre van den Bogaard bij de MON Dames-klasse in actie.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Eigenfoto

LEES MEER  Techniek: zo conserveer je een tweetakt uitlaat

Uw reacties