Tim Gajser start dit weekend in Maggiora

Tim Gajser start dit weekend in Maggiora
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De Sloveense wereldkampioen stond dit jaar nog niet achter het starthek maar dat gaat veranderen. Dit weekend is er de eerste race van het Italiaans Prestige kampioenschap in Maggiora en daar zal Tim Gajser aan de start staan.

Op 10 en 11 april zal het Maggiora Park heel wat piloten ontvangen om deel te nemen aan het Just1 Prestige kampioenschap. Naast Gajser zullen ook Alessandro Lupino, Alvin Ostlund, Jeremy Van Horebeek, Alberto Forato, Samuele Bernardini deelnemen. Ook twee veteranen gaan zich meten met de huidige toppers. Dat zijn David Philippaerts en Alessio Chiodi die destijds samen vier wereldtitels wonnen.

In de MX2-klasse zullen o.a. Nicholas Lapucci en Kevin Horgmo deelnemen. Lapucci reed eerder dit jaar met een tweetakt Fantic iedereen naar huis tijdens de eerste drie wedstrijden op Italiaanse bodem. De wedstrijd kan je gratis bekijken via een livestream die we u later deze week zullen meedelen.

Foto: aljo1e

LEES MEER  JTX Racing krijgt een andere eigenaar

Uw reacties