VIDEO: dertien redenen om een viertakt te negeren

VIDEO: dertien redenen om een viertakt te negeren
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ja, af en toe jennen we een beetje maar nooit zonder reden. Wij hebben echt niks tegen viertaktmotoren maar er zijn echt wel voldoende redenen om voor een tweetakt te kiezen. Nog eens een ode aan technologie waarvan de typeaanduiding niet eindigt op de letter F. 

Toegegeven, een viertaktcrosser rijdt zoveel makkelijker maar een knetterende tweetakt heeft zo zijn charme. Het is ook nog de ideale technologie om leren te crossen en hij is een pak goedkoper in onderhoud. In de video worden alle voordelen van tweetakttechnologie nog eens op een rijtje gezet. Oh ja, in de video wordt er één ding vergeten en dat is de sublieme geur. Paradise smells like a two-stroke!

LEES MEER  VIDEO: Stefan Everts op de Gatedroppod

Uw reacties

Ook te lezen