VIDEO: MX World deel 3 met Jeffrey Herlings

VIDEO: MX World deel 3 met Jeffrey Herlings
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vorig jaar moest Jeffrey Herlings zijn WK plots afbreken met een nare blessure. In Faenza kwam hij tijdens de trainingen ten val en bleef enkele minuten gevoelloos. The Bullet is intussen volledig hersteld en aast dit jaar op een vijfde wereldtitel.

Daarmee zou hij in het illustere rijtje komen van rijders met vijf wereldtitels. Dat zijn Roger De Coster, Eric Geboers, Joël Smets en Georges Jobé. Herlings wordt door velen aanzien als één van de snelste motorcrossers op deze planeet maar dat vertaalde zich nog niet in het aantal wereldtitels. Nochtans won hij al 90 GP’s! Dat zijn er twee minder dan zijn stalgenoot Tony Cairoli en dus kan ook Jeffrey dit jaar een gooi doen naar het record van Stefan Everts die 101 GP’s won.

Zal Jeffrey Herlings in juni klaar staan om andermaal de strijd aan te gaan met Tim Gajser, Tony Cairoli en Jorge Prado? En kan hij zich vrijwaren van blessures en een gooi doen naar een vijfde titel?

LEES MEER  Plannen rond nieuw circuit in Courcelles worden concreter

Uw reacties