VIDEO: Sem de Lange stapt over naar EMX125

VIDEO: Sem de Lange stapt over naar EMX125
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De 16-jarige Nederlander uit Weiteveen heeft door de coronacrisis al lang niet meer op topniveau gecrosst en werd voor jaar nog nationaal kampioen in de 125cc klasse. Dit jaar zal hij voor het eerst starten in de EMX125.

Dat Europees kampioenschap voor 125cc tweetakten heeft sowieso al een erg hoog niveau waardoor Sem de Lange alles uit de kast zal moeten halen. Op 27 juni start het EK in het Britse Matterley Basin. De regionale tv-zender van Drenthe schonk deze week aandacht aan het jonge talent en haalde hem voor de camera voor een korte impressie.

Foto: Niels Ooms
Video: RTVDrenthe

LEES MEER  Ook Austin Forkner richt zich op de Nationals

Uw reacties