“Blij met de kleine verbeteringen”

“Blij met de kleine verbeteringen”
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Via zijn sociale media is er een update gedaan over de ontwikkelingen van Bas Vaessen. De Limburger kwam afgelopen zondag hard ten val tijdens de eerste wedstrijd van het REVO British Championship op het circuit van Culham. Dit schrijft zijn vriendin Bente: ”Bas is op dit moment stabiel en daarom is hij overgebracht van de hoge Intensive Care unit naar de medium Intensive care. Op dit moment zijn we echt blij met de kleine verbeteringen, zoals het bewegen van zijn tenen en hand een beetje. Hij kan enigszins eten en heeft een stabiele bloeddruk. We hebben nog een lange weg te gaan en we blijven positief.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Instagram

LEES MEER  MON: Jeremy Knuiman en Van der Voorn winnen in Geldermalsen

Uw reacties

Ook te lezen