X

BV98Ride voor Bas Vaessen

Helaas kunnen wij Bas Vaessen niet direct ‘echt’ helpen na zijn zware crash in Engeland. Toch wil Nelissen Training Facility graag iets voor hem doen om ‘motivated’ te blijven samen met de mensen om hem heen. Op zondag 23 Mei gaan we fietsen dan ook voor Bas! We starten om 10:30uur vanuit de Nobis in Asten waarbij we een route van 98km hebben uitgezet. Tijdens deze rit komen we ook door Bas zijn woonplaats Swalmen. Het is mogelijk om te starten vanuit Asten waarbij je ook elders kunt aansluiten op de route.

Naast deze langere route hebben we ook een korte route uitgezet van 9.8km waarbij ieder voor zichzelf kan bepalen hoeveel ronden hij/zei aflegt. Naast fietsen is het ook mogelijk om deze ‘korte’ route lopend af te leggen. Aan deze fietstocht zijn geen kosten/opbrengsten verbonden waarbij we het puur uit medeleven/steun doen en natuurlijk om te laten zien dat we er voor elkaar zijn in mindere tijden. Er zijn wanneer iemand het echt nodig heeft!

Ben jij een echte Atleet/MX’r bent zorg dan dat jij erbij bent op zondag 23 Mei 10:30uur. Meld jezelf aan via mail/DM waarbij je de route ontvangt en deze kunt laden op je fietscomputer. Op de route hebben we een ‘Stop & Go point’ om de energielevels op niveau te houden.

#cycling #gettingstronger #believe #walkagain #doittogether #workhard #fighter

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Door: Nelissen Training Facility
Foto: BV98km