Team Pro Circuit-Kawasaki blikt terug op SLC2

Team Pro Circuit-Kawasaki blikt terug op SLC2
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Met drie rijders in de top zes heeft Team Pro Circuit-Monster Energy-Kawasaki het supercross seizoen goed afgesloten. In de East-West Shootout wisten Cameron McAdoo als vierde over de finish te komen voor Seth Hammaker en Jo Shimoda. In de eindstand was de Japanner het beste, hij werd tweede in de ‘EastCoast’. Het trio blikt hier terug op Salt Lake City 2.

Cameron McAdoo:
“Het is een gek jaar geweest vol met zoveel emoties. Ik heb de afgelopen twee weken niet veel kunnen rijden. Ik concentreerde me op mijn revalidatie om deze laatste wedstrijd goed te doorstaan ​​en klaar te zijn voor de Nationals. Met dit in gedacht kan ik terug kijken op een fatsoenlijke avond. Ik ben iedereen die me dit jaar heeft geholpen zo dankbaar. Het was een gedenkwaardig jaar met de eerste overwinning en de jacht op het kampioenschap. Ik kan niet wachten om mee te nemen wat we hebben geleerd en volgend jaar weer voor de titel te strijden.”

Seth Hammaker:
“Ik ben super blij om te worden bekroond als de rookie van het jaar! Het betekent veel voor me en ik heb dit seizoen hard gewerkt. Ik ben blij dat het zijn vruchten afwerpt. Het is een geweldig seizoen geweest en ik kan zeggen dat ik veel heb geleerd. Of het nu goed of slecht was, ik zal mijn ervaring volgend jaar meenemen om voor de titel mee te vechten.”

Jo Shimoda:
“Het was een geweldig seizoen voor mij. Ik pakte mijn allereerste podium en kon later ook de eerste overwinning pakken. Ik ben het team zo dankbaar dat ze mij deze kans hebben gegeven. Ik kwam wat later in het voorseizoen binnen maar dat was geen enkel probleem! Ik kan niet wachten om de overgang naar de ‘outdoors’ te maken.”

LEES MEER  Vijf minuten met Mitch Evans

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: RaceKawasaki

Uw reacties