Zwaar letsel voor Stephan Büttner

Zwaar letsel voor Stephan Büttner
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Begint vorige maand is Stephan Büttner zwaar ten val gekomen tijdens een training. Bij deze crash liep hij letsel op aan zijn ribben, wervels en wervelkolom. Helaas met de tragische gevolgen die dergelijke verwondingen met zich meebrengen. Büttner is een vechter vol kracht en een bijzondere inzet. In 2017 won de toenmalige Team Pfeil-rijder de SX2 klasse van de ADAC SX-Cup. Vrienden van de crosser en Team Bauerschmidt KTM steunen de rijder tijdens wat waarschijnlijk het zwaarste gevecht van zijn leven gaat worden.

Er is schenkingsrekening voor de jonge familieman opgezet, die kan worden gebruikt om hem te ondersteunen met de financiële lasten van zo’n ernstig letsel. Als u Stephan ook op deze manier wilt helpen, kunt u dat doen via DEZE Paypal link

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Archief

LEES MEER  Kijktip: Buurman wat doet u nu? op één met Stefan Everts

Uw reacties