De MON Jeugd gaat dit weekend van start

De MON Jeugd gaat dit weekend van start
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Goed nieuws voor de MON Jeugdcrossers, komende zaterdag gaat het starthek vallen voor deze crossers! Op het circuit van Utrecht wordt de eerste wedstrijd van het ProX MON NK Jeugdmotocross verreden. Bij de persconferentie van afgelopen vrijdag is bekendgemaakt dat voor jeugd tot en met 17 jaar wedstrijden weer opgepakt mogen worden.

Alle jeugdklassen komen aan bod: 50cc, 65cc, 85cc, beginnersklasse, quad standaard, quad special en kidsandsidecars! De inschrijving voor deze wedstrijd is inmiddels geopend. Via deze pagina op Mijn MON kun jij je aanmelden voor deze eerste wedstrijd. Zorg dat je dit snel doet, op donderdag 3 juni om 24.00 uur wordt de inschrijving gesloten. Elke rijder mag maximaal twee begeleiders meenemen.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Wilco van Dijk

LEES MEER  Jasikonis laat Arco links liggen, op naar Mantova

Uw reacties

Ook te lezen