Voortaan vooraf inschrijven voor VLM-piloten

Voortaan vooraf inschrijven voor VLM-piloten
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Nu dat het motorcrossseizoen uiteindelijk weer van start kan gaan zijn er toch wat regels die moeten worden gevolgd. De coronacrisis heeft invloed op de manier hoe dat piloten die aangesloten zijn bij de VLM zich dienen aan te melden.

Met andere woorden: de piloten worden verplicht zich voorafgaand aan elke wedstrijd in te schrijven via het Moto Inside platform. Dat kan via de website van Moto Inside maar ook via een app op de smartphone. Op de Moto Inside website of in de app maken de deelnemers eenmalig een account aan. Hiervoor heeft elke deelnemer een eigen e-mailadres nodig. Hierna gaan ze naar de gewenste wedstrijd waar ze een klasse kunnen kiezen en een ticket kunnen ‘‘kopen’’. Het woord ‘‘kopen’’  staat tussen aanhalingstekens omdat je voor de inschrijving uiteraard niets vooraf betaald. De vooraanmelding is verplicht, maar wel gratis.

Let op, er kunnen maximaal 44 rijders starten per categorie, kies dus de juiste klasse en schrijf maar één maal in. Vol is vol. Vul ook alle informatie juist in. Na je ‘aankoop’ zie je je ticket terug onder de link ‘bestellingen’ in je profiel. Indien je toevallig meerdere inschrijvingen doet, zullen deze worden verwijderd. Indien je met een dagvergunning wil deelnemen, neem je zowel een ticket voor de klasse, als daarna een ticket ‘dagvergunning’. Je dient op de wedstrijddag de dagvergunning te betalen voor de start van de trainingen bij de wedstrijdleiding.

Tot slot zijn er ook transponders te huur. Een transponder reserveren kan ook door een ticket hiervoor te nemen. Ook de transponders liggen dan op naam klaar bij de wedstrijdleiding. Let op: er zijn niet oneindig veel transponders te huur. Hieronder kan je rechtstreeks naar de moto Inside website om een account aan te maken en je in te schrijven voor de eerste wedstrijd. Je kan ook via een app op de smartphone hetzelfde doen. iOS-gebruikers drukken op de App Store knop en Android-gebruikers op de knop Google Play.

LEES MEER  Spy shots van een elektrische Honda CRF

Naar de website: https://motoinside.app

Bij vragen over de App en je inschrijving kan je steeds terecht bij het service-team van Moto Inside: telefoon: 0031-651858356 of e-mail: info@motoinside.app

Foto: grietje mx-pics

Uw reacties

Ook te lezen

 • Jeffrey Herlings: Niet 100%, maar veel beter dan de voorbije jaren”

  Jeffrey Herlings: Niet 100%, maar veel beter dan de voorbije jaren”

  MXGP titelkandidaat Jeffrey Herlings (Red Bull KTM) sprak vandaag exclusief met Paul Malin in de MXGP TV studio show. The Bullet had het over zijn voorbereiding en hoe hij naar …
 • VIDEO: Yamaha update met Jago Geerts

  VIDEO: Yamaha update met Jago Geerts

  MXGP-TV commentator Paul Malin sprak deze namiddag met Jago Geerts (Monster Energy Yamaha Factory MX2). Jago’s kniekwetsuur zorgde deze week voor opschudding, want eerst leek het er op dat de …
 • FOTO: Paddock life in Orlyonok!

  FOTO: Paddock life in Orlyonok!

  Vooraleer het WK motorcross morgen écht van start gaat, hadden de rijders nog één dagje relatieve rust. Aangezien alles sessies morgen worden afgewerkt, hadden de piloten vandaag alleen media-verplichtingen op …
 • Kay de Wolf wil heel graag naar de USA

  Kay de Wolf wil heel graag naar de USA

  In de nieuwe 2×2 NoppenNieuws blikt Kay de Wolf vooruit op zijn eerste Grand Prix seizoen. In 2018 won de Brabander de KNMV Dutch Masters of Motocross 85cc voor het …