Danée Gelissen ruikt aan de WK punten

Danée Gelissen ruikt aan de WK punten
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Tijdens haar debuut in het FIM Wereldkampioenschap Women heeft Danée Gelissen goed gepresteerd. De Limburgse reed beide manches lang in de punten maar helaas wist ze dit niet vast te houden tot aan de finish. De eerste manche begon ze als 13e aan de wedstrijd maar kreeg de spanning haar te pakken en viel ze terug. Na een goed gesprek met begeleider Bijnens MX Coaching ging het later op de middag beter. De BCS Racing-rijder reed bijna 25 minuten op een 28e plaats maar toen ging het lampje uit en verloor ze plaatsen. Komende zaterdag gaat het WK verder op het zware zandcircuit van Lommel.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Facebook

LEES MEER  Techniek: de GET Jump-starter Mini

Uw reacties

Ook te lezen