Jordi Van Mieghem over z’n tuimelpartij in Wachtebeke

Jordi Van Mieghem over z’n tuimelpartij in Wachtebeke
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Broer Arno Van Mieghem greep afgelopen zondag tijdens de eerste BK ronde nipt naast het podium in de MX1. Voor Jordi Van Mieghem (Ampro Racing MX) werd Wachtebeke een race om vlug te vergeten! In de eerste manche kwam Jordi hard ten val zodat tot ‘n herstart overgegaan moest worden. Gelukkig lijken zijn blessures niet al te erg.

Op maandag ging de Oud-Turnhoutenaar langs bij het ziekenhuis in Herekntals. Een flinke hersenschudding en twee stukjes afgebroken kraakbeen in de elleboog, zo luidde het verdict. “Eigenlijk valt het allemaal nog goed mee. Aan die schade in de elleboog kunnen ze niks aan doen en natuurlijk ben je na zo’n smak overal stijf,” aldus Van Mieghem.

“Dat je na zo’n voorval van zoveel mensen berichtjes krijgt doet wel plezier. Het zegt toch iets over de cross één gemeenschap is. Ik kijk er in ieder geval naar uit om snel weer te rijden. Na een week of twee rusten, zou ik volgens de dokter normaal weer mogen beginnen. Maar ik wil zo snel mogelijk terug starten vanaf dat de pijn te doen is ga ik terug rijden!” besluit de DC MX school piloot strijdvaardig.

Foto: Rendel Baetens photography

 

 

Uw reacties

Ook te lezen