Vanluchene/Bax winnen Frans inter Kampioenschap Vesoul

Vanluchene/Bax winnen Frans inter Kampioenschap Vesoul
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Marvin Vanluchene en Robbie Bax hebben vandaag in het Franse Vesoul de kampioenschaps-ronde aldaar glansrijk weten te winnen. In alle drie de heats kwam men als winnaar over de streep en zodoende pakte men uiteraard ook met de volle punten de dagzege.

Van Werven/Van den Boogaart zouden als tweede eindigen in het dagtotaal. Met eenmaal een derde plek en tweemaal een tweede wisten zij ook als tweede te finishen in het dagtotaal. Bax/Musset, ondanks hun enorme crash vorige week in Oldebroek, waren ook ‘gewoon’ van de partij. De bikkels van team Bax werden derde in de daguitslag via een vierde, een derde en een tweede plek in de afsluitende heat.

Sanders/Lebraton wisten nu eens helaas niet op het podium te belanden in Frankrijk. Het duo kende machine pech en de tijd tot de tweede heat bleek te kort om alles op tijd in orde te brengen. Zodoende werd er mager gescoord met alleen een vierde plek in de derde en laatste heat.

In de stand voor het Franse inter Zijspancross kampioenschap staan Vanluchene/Bax nipt met slechts drie punten voor op Bax/Musset en ligt de titelstrijd nog volledig open.

 

Uitslag Vesoul en stand Frans Kampioenschap zijspancross

tekst Emil Bilars / foto Orangehat.nl

LEES MEER  In beeld: Everts, Hofer en co trainen in Veldhoven!

Uw reacties

Ook te lezen