VIDEO: de helmcamera van Ivo Monticelli

VIDEO: de helmcamera van Ivo Monticelli
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Talk of the town was gisteren de imposante crash van Ivo Monticelli die boven op de schouder van Jeffrey Herlings terecht kwam na een jump. Monticelli kreeg de zwarte piet toegeschoven op social media maar was dat de juiste conclusie?

Herlings won nog de eerste reeks nog maar moest direct daarna met helse pijnen de handdoek in de ring gooien. Even later was het verdict zwaar: een gebroken schouderblad. Vandaag zou er meer nieuws komen over de ernst van de blessure. Hopelijk kan hij snel herstellen en de draad weer opnemen zonder veel wedstrijden te moeten missen.

LEES MEER  VIDEO: Eerste aflevering Jeffrey Herlings: Behind the Bullet

Uw reacties

Ook te lezen