VIDEO: Legends Parade Oss

VIDEO: Legends Parade Oss
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De organisatie van de Nederlandse GP nodigde voormalige GP rijders uit voor een ererondje. Onze collega’s van mxvintage.be waren er uiteraard als de kippen bij om hierover een volledige videoreportage te draaien. Fantastische motoren, meer mx iconen dan je op twee handen kan tellen en leuke gesprekjes met Peter Herlings, de vader van Jeffrey, en Harry Everts over hun Legends parade Oss.

In de video ziet u o.a. Kees van der Ven, Johan Boonen, Jacky Martens, Gertjan van Doorn, Peter Herlings, Joël Smets, Edwin Evertsen, Dave Strijbos, Harry Everts, John van den Berk, Marnicq Bervoets, Marc Velkeneers en Gerard Rond, Peter Herlings en Harry Everts.

Foto: Gino Maes

LEES MEER  Danée Gelissen ruikt aan de WK punten

Uw reacties

Ook te lezen