VIDEO: Stefan Everts op de Gatedroppod

VIDEO: Stefan Everts op de Gatedroppod
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De fabelachtige carrière van Stefan Everts blijft tot de verbeelding spreken. De Belgische MX-legende behaalde maar liefst 10 wereldtitels en 101 GP zeges. Onze collega Jonathan McCready van Gatedrop haalde Stefan voor de micro voor een uitgebreide podcast.

Niet alles in Everts’s sportieve loopbaan was rozengeur en manenschijn. Stefan praat ook over de moeilijke momenten: “Toen ik naar Husqvarna ging was dat één van mijn grootste fouten die ik ooit heb gemaakt. Het ging steeds verder en verder bergaf. En in 2000 bereikte ik echt een dieptepunt. NEt dàn liep ik wéér een zware kwetsuur op en ik zei nog één blessure en het is genoeg, ik stop.”

Beluister hieronder het interview via Spotify of luister en kijk naar de Gatedrppod via de Youtube clip onderaan.

Foto: Stanley Leroux

LEES MEER  Australië wacht op duidelijkheid voor kampioenschap

Uw reacties

Ook te lezen