VMCF: MC Zoutleeuw opent de dans in Paal!

VMCF: MC Zoutleeuw opent de dans in Paal!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Net zoals de andere federaties start ook de VMCF dit weekend eindelijk het seizoen 2021.  Achter de schermen werd er druk gewerkt aan de voorbereiding van VMCF 2021 en werd ook de website onder handen genomen. Vanaf nu kunnen alle geïntresseerden terecht op een perfect tweetalige en overzichtelijke site www.vmcf.be voor alle info.

In het kader van de samenwerking op FAM-vlak werd ook de nieuwe kalender bekend gemaakt waarbij ook enkele wedstrijden samen met zusterfederatie MCLB worden verreden. Dit weekend staan de VMCF-rijders klaar voor de start van het seizoen op het spektakelcircuit van Paal. Op zaterdag worden er vrije trainingen in groep georganiseerd vanaf 13.00 uur en op zondag wordt er een volledig VMCF-programma afgewerkt. Uiteraard gebeurt dit alles onder het Corona-protocol en zijn de mondmaskers verplicht. GPS, circuit Schaffensesteenweg, Paal-Beringen

Foto: Dirk Duym

LEES MEER  Van der Mierden pakt zijn derde op een rij

Uw reacties

Ook te lezen