BMB MX Junior Days Genk: schrijf je nu in!

BMB MX Junior Days Genk: schrijf je nu in!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Na de MX junior dagen in Lille en Hélécine, vindt de volgende stage van de BMB Motocross Junior days plaats op donderdag 26 augustus. Alle 65cc en 85cc rijders in het bezit van een KTM, Husqvarna of GasGas crossmotor worden verwacht op de Horensbergdam in Genk waar Freddy Knoops hen zoals steeds op een perfect voorbereide omloop zal ontvangen.

Het circuit wordt exclusief voorbehouden voor de deelnemers van de BMB Motocross Junior Days die zoals steeds in samenwerking met KTM/Husqvarna/GasGas Belgium worden georganiseerd onder de deskundige begeleiding van BMB jeugdcoach Yves Devlaminck en zijn assistenten. De inschrijvingen voor deze stage zijn ondertussen geopend. Klik hier

Goed nieuws voor de jongste rijders. Op 26 augustus is er namelijk extra rijgelegenheid – voor 10 tot 12 rijders op een 50cc of op een elektrische crossmotor (KTM SX-E5 / Husqvarna EE 5 / GASGAS MC-E 5).

Deelnemen is gratis voor BMB vergunninghouders. Het inschrijvingsgeld voor niet-BMB vergunninghouders (15 EUR) dient vooraf te worden betaald via bankoverschrijving. Inschrijvingen en betalingen ter plaatse zullen dus NIET mogelijk zijn (corona weet u wel). Bedankt voor jullie begrip hiervoor! De nationale en regionale vergunninghouders van VLM/JMS en MC Lille kunnen ook gratis deelnemen. De stage dagen zijn toegankelijk voor zowel beginnende rijders als meer ervaren rijders. Er zal gewerkt worden met verschillende groepen per niveau. De te voorziene Corona maatregelen en overige praktische inlichtingen zullen een paar dagen voor de stage naar de deelnemers worden gezonden.

Deelname – vergunningen

De deelname is volledig gratis voor de BMB vergunninghouders (sportcompetitie, trainingsvergunningen (jaar en dag), vergunninghouders VLM/JMS en MC Lille )! Rijders die een motorcross vergunning 2021 hebben bij de motorcross bonden MCLB/VJMO, VMCF, AMPL en FPCNA kunnen met hun vergunning deelnemen voor een kleine bijdrage van 15 EUR per stage.

Rijders die geen geldige vergunning hebben zullen ook kunnen deelnemen mits het onderschrijven van een BMB trainingsvergunning. Ze krijgen echter de kost ervan volledig gecompenseerd door KTM/Husqvarna / Gas Gas waardebonnen. Met deze trainingsvergunning zullen zij bovendien een volledig jaar verzekerd kunnen trainen!  Sinds 1 juli kan je de jaarvergunning bovendien aan een voordelig tarief kunnen bekomen. Het zal ook mogelijk zijn deze per stagedag te onderschrijven (vergunning 1 manifestatie) maar dit dient vooraf te gebeuren, minstens 3 dagen voor de stagedag, via onze digitale toepassing My FMB-BMB.

Praktische info:
Donderdag 26 augustus: Genk
Donderdag 4 november: plaats nog te bepalen (herfstvakantie)

Voor wie?:

BMB Vergunninghouders Europe Open 65cc en jeugd
BMB vergunninghouders nationaal & regionaal Motorsport Vlaanderen 65cc / 85cc (VLM/JMS, MC Lille)
BMB Trainingvergunninghouders Off-road
Vergunninghouders MCLB/VJMO, VMCF, AMPL en FPCNA
Niet vergunninghouders (trainingsvergunning 1 manifestatie te onderschrijven, klik hier)
Alle rijders moeten in het bezit zijn van een KTM, Husqvarna of GasGas machine. Andere merken worden niet toegelaten.

Kostprijs:

BMB Vergunninghouders 65cc,  jeugd, VLM/JMS, MC Lille vergunninghouders en BMB trainingsvergunninghouders (dag en jaar) : GRATIS!
Vergunninghouders andere bonden: 15 EUR
De betaling dient dit jaar verplicht vooraf te gebeuren voor de afsluiting van de inschrijvingen.

Foto’s: GasGas en Husqvarna

Uw reacties

Ook te lezen

 • Romain Febvre is er opnieuw bij in Tsjechië

  Romain Febvre is er opnieuw bij in Tsjechië

  De Franse fabrieksrijder van het Kawasaki Racing Team heeft gisteren op social media aangekondigd dat hij weer klaar is om deel te nemen aan het WK motorcross. Romain Febvre zal …
 • Van den Hoek laat zege glippen en Cuppen profiteert

  Van den Hoek laat zege glippen en Cuppen profiteert

  Afgelopen zondag vervolgden de MX2/Open Inters hun kampioensstrijd in het Brabantse Mill. Het was John Cuppen die zich het meest gelukkig mocht prijzen. Met een eerste en een vierde plaats …
 • Voorbeschouwing: FIM WK Jeugd in Heerde

  Voorbeschouwing: FIM WK Jeugd in Heerde

  Het grootste junior motocross evenement ter wereld komt dit weekend naar Nederland. De beste jeugdcrossers van de hele wereld gaan het tegen elkaar opnemen tijdens het FIM Junior Wereldkampioenschap (WJMX) …
 • Interview Davide Guarneri, Fantic MX coördinator

  Interview Davide Guarneri, Fantic MX coördinator

  Davide Guarneri (39) heeft zijn naam verdiend in de MX & enduro geschiedenis dankzij ’n lange en veelzijdige carrière op topniveau. Met 2 GP overwinningen, 6 MX of Nations deelnames, …