X

Jeremy Martin verlengt Monster Energy Star Yamaha contract

Yamaha Motor Corporation USA kondigde net aan dat Jeremy Martin (28) ook in 2022 voor  Monster Energy Star Yamaha Racing team uitkomt. De tweevoudig 250MX-kampioen keerde dit seizoen terug bij Star Racing en heeft laten zien dat hij een titelkandidaat is. Martin won vorige maand de Spring Creek en Washougal rondes in het Lucas Oil AMA Pro Motocross kampioenschap.

Volgend jaar zal de jongste van de Martin broers opnieuw zowel in Supercross als outdoors aantreden.


Seth Rarick – Monster Energy Star Yamaha Racing 250 Team Manager: “Ik ben heel blij dat Jeremy ook in 2022 bij ons zal zijn. Hij heeft bewezen dat hij een kanshebber voor het kampioenschap is, en we weten dat hij ons in de toekomst nog een kans biedt. Het was een genoegen om hem terug in het team te hebben. Zijn toewijding om te racen en te winnen is ongeëvenaard. Ik ben enthousiast over onze kansen volgend jaar.”

Jeremy Martin – Monster Energy Star Yamaha Racing: “Ik kijk er erg naar uit om ook in 2022 voor Monster Energy Star Yamaha Racing te rijden . Ik heb niet het jaar gehad waar ik op hoopte, dus ben ik erg dankbaar dat ik kan doen waar ik van hou. Dat ik volgend jaar weer een kans krijg om keihard voor titels te gaan, is dus geweldig. Het team en ik hebben de afgelopen jaren samen veel succes gehad en daar willen we op voortbouwen.”

Foto’s: Yamaha Racing