Een Chileen in het EMX125

Een Chileen in het EMX125
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De overige wedstrijden van het Europees Kampioenschap 125cc zal Nico Israel in actie komen voor Jezyk Racing. De Chileen zal uitkomen voor het Spaanse team vanaf de wedstrijd begin oktober in Duitsland. Israel maakt dit jaar zijn debuut in de 125cc-klasse en heeft zijn potentieel getoond in wedstrijden zoals de Mini O’s en op de Loretta Lynn’s Ranch.

Team-manager Carlos Morchón:
“Dit is een crosser die moet groeien en wat is een betere plek dan in Europa! Bij Jezyk Racing zijn we erg enthousiast over zijn komst, het is een feit dat wij jonge rijders laten opgroeien zodat ze op een dag tot de beste ter wereld kunnen behoren.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Instagram

LEES MEER  Entry-List EMX finale in Riola Sardo

Uw reacties

Ook te lezen