Vos/Susebeek winnen de NK Zijspan te Lierop

Vos/Susebeek winnen de NK Zijspan te Lierop
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Wilfred Vos en Wessel Susebeek hebben in Lierop de NK klasse bij de zijspannen weten te winnen. Veldman/Leferink werden tweede en Vaerenberg/Wesselink werden derde.

De top tien van uit de tijdtraining bij de NK-klasse reed in Lierop mee met de ONK-klasse. In de eerste heat scoorde Veldman/Leferink hierin als beste en ook in de tweede heat waren ze goed op weg totdat deze combinatie zich vast reed in een diep spoor en men minutenlang bezig was zich uit het zand te bevrijden. Dit was koren op de molen voor Vos/Susebeek die degelijk hun wedstrijd reden. Zodoende pakte zij verdiend de dagzege in Lierop voor de onfortuinlijke Veldman/Leferink en Vaerenberg/Wesselink.

In de B-groep heats van de NK-Zijspannen wisten de gebroeders Könst de eerste heat te winnen. De nog jonge Ruben Van Werven wist samen met plaatselijke favoriet Nick Maas in de bak de winst te pakken in de tweede heat.

Daguitslag NK Zijspannen Lierop

tekst Emil Bilars/foto Orangehat.nl

Uw reacties

Ook te lezen