X

Bogers: ‘’Het was geen slechte dag voor mij”

Zowel Brian Bogers als teamgenoot Pauls Jonass kijken tevreden terug op de Grand Prix van Duitsland. De Let werd vierde terwijl de Nederlander het goed deed met de achtste plaats. Jonass staat momenteel zevende in de tussenstand en Bogers kijkt tiende man Watson in de rug met nog zeven GP’s op de kalender. Beide Standing Construct-GasGas Factory Racing Team-rijder kijken hier terug op de wedstrijd in Teutschenthal.

Pauls Jonass:
‘’Het was een goede dag voor mij met goede starts en goede resultaten. Het enige wat ik nog mis is wat intensiteit in het begin van de manche. Mijn snelheid is goed dus wanneer ik in de beginfase iets dichter bij de kopmannen kan blijven, kan ik wellicht nog wat winst boeken. Samen met het Standing Construct GasGas team hebben we een hele goede afstelling gevonden en met veel wedstrijden op harde banen, zie ik de komende periode met vertrouwen tegemoet.”

Brian Bogers:
‘’Het was geen slechte dag voor mij op dit harde circuit. In de tijdtraining zette ik een derde tijd op de klok, wat een goede start van de dag betekende. In de eerste manche reed ik wat stijf waardoor ik harde armen kreeg en dat was frustrerend. Ik wist er toch nog een negende plaats uit te halen, wat goede was. In de tweede manche was mijn rijden veel beter. Ik kende een goede eerste ronde waarin ik vanaf een elfde naar een zevende plaats kwam. Ik ben heel tevreden over vandaag en ik wil mijn team en sponsors bedanken. Het is een geweldige dag voor het team hier in Duitsland en ik kijk uit naar de volgende Grand Prix in Frankrijk waar ik hetzelfde hoop te doen.’’

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: GasGas/Acevedo