Gallego vervangt Canet tijdens Italiaanse wedstrijden

Gallego vervangt Canet tijdens Italiaanse wedstrijden
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De laatste vier wedstrijden van het Europees Kampioenschap 125cc zal Edgar Canet niet in actie komen. De GasGas-rijder die voor eigen publiek wist te schitteren heeft te veel van zijn lichaam gevraagd. Eerder dit jaar brak Canet zijn rug en de herstelperiode heeft minder tijd in beslag genomen dan verwacht. Nu blijkt het lichaam extra rust nodig te hebben, drie wedstrijden is acht dagen is daarom geen optie. Antonio Gallego Ramos zal daarom zijn landgenoot vervangen tijdens de wedstrijd in Arco di Trento en Mantova.

Antonio Gallego Ramos:
“Ik was aan het trainen en toen ik klaar was zag ik gemiste oproepen op mijn telefoon. Ik zag een bericht van mijn moeder “bel me als je kunt” en dat gaf me het gevoel dat het iets belangrijks was. Ik belde en toen hoorde ik dat ik voor het nationale team mee mocht doen tijdens de wedstrijden in Italie. Ik dacht er geen seconde over na en zei natuurlijk JA! Ik kijk er echt naar uit en ben enorm opgewonden omdat het met mijn middelen onmogelijk zou zijn om EMX-wedstrijden te rijden. Ik ben afgelopen weekend in Arroyomolinos geweest als toeschouwer. Nu mag ik starten!”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Instagram

LEES MEER  VIDEO: de laatste race van Antonio Cairoli

Uw reacties

Ook te lezen

 • VIDEO: Spectaculaire valpartij Romain Febre

  VIDEO: Spectaculaire valpartij Romain Febre

  MXGP vicewereldkampioen Romain Febvre deed het vandaag prima in de SX van Parijs. In de tweede SX1 race liep het echter flink mis voor Febvre die jacht maakte op leider …
 • Musquin een maatje te groot in Parijs

  Musquin een maatje te groot in Parijs

  Vandaag was er geen twijfel mogelijk over de sterkste man in Parijs. Marvin Musquin won de drie SX1 wedstrijden en daarmee is de KTM-rijder de nieuwe King of Paris. Landgenoot …
 • Kyle Peters is de Price of Paris

  Kyle Peters is de Price of Paris

  De nieuwe ‘Price of Paris” is Kyle Peters die vanmiddag in Parijs alle SX2 wedstrijden wist te winnen. De Honda-rijder won in de “Paris La Défense Arena” voor Maxime Renaux …
 • Musquin pakt de Superpole voor MXGP-sterren

  Musquin pakt de Superpole voor MXGP-sterren

  In het Paris La Défense Arena heeft Marvin Musquin de Superpole weten te winnen voor de Supercross Paris. De KTM-rijder was in zijn vliegende rondje sneller dan Antonio Cairoli en …