Resultaten minder goed dan gehoopt

Resultaten minder goed dan gehoopt
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Zowel Pauls Jonass als Brian Bogers hadden meer verwacht van ‘Arco1’ waar beide moeizaam tot scoren kwamen. De eerste manche wist de Let nog zesde te worden maar later op de middag was de twaalfde plaats het maximale. Voor de 25-jarige Bogers was het een zware dag met een twintigste en dertiende plaats. Beide crossers van Standing Construct GasGas Factory Racing doen hier hun verhaal.

Pauls Jonass:
‘’Nadat ik de afgelopen weken goede progressie heb geboekt, ben ik teleurgesteld over vandaag. In de eerste manche reed ik goed en kwam ik met nog twee ronden te gaan aan op een zesde plaats. Ondanks dat ik mijzelf niet op mijn best voelde, wist ik deze positie vast te houden tot over de finish. In de tweede manche kwam ik in de eerste ronde hard ten val. Het is geen makkelijke baan om in te halen maar toch wist ik nog terug te komen naar een twaalfde plaats. Ik moet voor woensdag aan een aantal dingen werken en mijn doel is dan om weer vooraan mee te strijden.’’

Brian Bogers:
’’Het was een zware dag vandaag. Ik kende een redelijk goede eerste manche. Ik nam geen goede start maar werkte mijzelf terug op naar een veertiende plaats. Helaas kreeg ik toen af te rekenen met een probleem met mijn achterwiel waardoor ik mijn tempo moest laten zakken om de finish te kunnen halen. Ik hoopte op een goed resultaat in de tweede manche maar helaas kwam ik toen bij de start ten val. Ik verloor veel tijd en had veel werk te doen. Ik voelde me goed op de motor en wist nog terug te komen naar een dertiende plaats. Ik neem mijn goede snelheid mee voor het vertrouwen voor op woensdag. Hopelijk kan ik dan uit de problemen blijven.’’

LEES MEER  Herlings wint weer de Hans de Beaufort beker

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: GasGas

Uw reacties

Ook te lezen

 • VIDEO: Spectaculaire valpartij Romain Febre

  VIDEO: Spectaculaire valpartij Romain Febre

  MXGP vicewereldkampioen Romain Febvre deed het vandaag prima in de SX van Parijs. In de tweede SX1 race liep het echter flink mis voor Febvre die jacht maakte op leider …
 • Musquin een maatje te groot in Parijs

  Musquin een maatje te groot in Parijs

  Vandaag was er geen twijfel mogelijk over de sterkste man in Parijs. Marvin Musquin won de drie SX1 wedstrijden en daarmee is de KTM-rijder de nieuwe King of Paris. Landgenoot …
 • Kyle Peters is de Price of Paris

  Kyle Peters is de Price of Paris

  De nieuwe ‘Price of Paris” is Kyle Peters die vanmiddag in Parijs alle SX2 wedstrijden wist te winnen. De Honda-rijder won in de “Paris La Défense Arena” voor Maxime Renaux …
 • Musquin pakt de Superpole voor MXGP-sterren

  Musquin pakt de Superpole voor MXGP-sterren

  In het Paris La Défense Arena heeft Marvin Musquin de Superpole weten te winnen voor de Supercross Paris. De KTM-rijder was in zijn vliegende rondje sneller dan Antonio Cairoli en …