X

VLM Lummen: Kevin Van Geldorp pakt Vlaamse titel!

Pech voor Tony Geijsels en zijn organiserende FUN-MX team. De finale van het Vlaams kampioenschap werd bij de Inters onthoofd door een afgelaste tweede manche. Voor Jens Van Meer, winnaar voor Arno van Mieghem en Brent Aerden maakte het niet uit. Kevin Van Geldorp (introfoto) had aan een vijfde plaats genoeg om zich te verzekeren van de Vlaamse titel!

Met 19 deelnemers was deze finale karig bezet. Dieter Vromans stuurde zijn kwartliter reed ‘s morgens naar de snelste tijd in de tijdstraining voor Van Meer en Cambré.

De enige wedstrijd van de dag had (sportief) weinig om het lijf. Meervoudig VLM kampioen Van Meer reed van start tot finish aan de leiding. Arno Van Mieghem was prima gestart  achter Van Meer en hield de hele manche stand als tweede. Dieter Vromans lang lang derde maar viel half wedstrijd uit. Zo kon Brent Aerden beslag leggen op de derde plaats en was hij opnieuw de beste 250cc’er.

Feestvarken Kevin Van Geldorp eindigde na Jilani Cambré, zijn rivaal om de Vlaamse titel als vijfde.

Alle resultaten van de VLM cross in Lummen vindt je hier.

Resultaten VLM Lummen

Inters Open Race 1

1. Jens Van Meer, 2. Arno Van Mieghem, 3. Brent Aerden, 4. Jilani Cambré, 5. Kevin Van Geldorp, 6.  Jordi Van Mieghem 7. Steven De Beuckelaer, 8. Gille Giel, 9. Bart Janssens, 10. Kristof Scheynen, 11. Dieter vromans, 12. Marnick Lagrou, 13. Kevin Schellens

Inters Open Race 2 
!afgelast!

Eindstand Inters 500cc

1. Jens Van Meer 25, 2. Arno Van Mieghem 22, 3. Jilani Cambré 20, 4 Kevin Van Geldorp 18, 5.  Jordi Van Mieghem 16, 6. Steven De Beuckelaer 15

Eindstand Inters 250cc

1. Brent Aerden 25, 2. Gille Giel 22, 3. Bart Janssens 20, 4. Kristof Scheynen 18

Tekst: Redactie
Foto’s: 
Dieter Jans/archief, FB Arno Van Mieghem