Todd naar Australie, DRT line-up volgende maand

Todd naar Australie, DRT line-up volgende maand
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Na twee seizoenen in het FIM wereldkampioenschap MX2 keert Wilson Todd voorlopig terug naar Australië. De 23-jarige crosser moet de MX2-klasse verlaten door de leeftijdsgrens en hij heeft momenteel geen MXGP plekje gevonden. Todd wordt gelinkt aan het Honda team in Australië maar daar zijn nog geen contracten getekend. Op 1 december gaat het BikeIt-MTX-Kawasaki-Dixon Racing Team, onderleiding van Steve Dixon, hun teamsamenstelling voor 2022 bekend maken. Of Taylor Hammal daarbij zit is nog afwachten, de Brit kwam in Oss hard ten val en moet opnieuw onder het mes. Het is afwachten of en wanneer hij weer op de motor kan stappen!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: DRT

LEES MEER  Alles wat je moet weten van de MXGP of Flanders in Lommel

Uw reacties

Ook te lezen