Walter Roelants voor tweede keer naar Dakar Rally

Walter Roelants voor tweede keer naar Dakar Rally
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na de zware vorige editie van de Dakar Rally leek het erop dat Walter Roelants genoegen zou nemen met één deelname. Hij reed toen de race uit en vestigde meteen een record als oudste Belg ooit die wist te finishen op een motor. Op 1 januari 2022 start de 44ste editie van de Dakar Rally en Roelants zal er weer bij zijn.

Hij heeft duidelijk de smaak te pakken en maakt zich intussen klaar om op nieuwjaarsdag te starten in Jeddah, Saoedi-Arabië. Intussen wist hij de Rallye du Maroc tot een goed einde te brengen. Ook deze keer zal hij de wedstrijd trachten uit te rijden op een Husqvarna. Maar liefst 166 motoren zullen van start gaan. Kevin Benavides won de vorige editie na een zwaar gevecht met Sam Sunderland en Ricky Brabec.

Uw reacties

Ook te lezen