BREAKING: Conrad Mewse verlaat Hitachi KTM

BREAKING: Conrad Mewse verlaat Hitachi KTM
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Nét voor het seizoen heeft Conrad Mewse (22) ‘n bommetje laten ontploffen! De Britse MX2 topper maakte zelf bekend dat hij Hitachi KTM Fuelled by Milwaukee per direct verlaat. Over de aanleiding tot de breuk, noch zijn sportieve toekomst gaf Mewse verder toelichting.

Mewse won twee Britse MX2 titels met het team van Roger Magee. Het afgelopen seizoen reed hij zich vooral tijdens de MXoN in de kijker. Als lid van het Britse MX of Nations team stond hij in Mantova immers op het podium.

Voorlopig is het nog afwachten hoe Mewse aan het seizoen zal beginnen. Het lijkt er echter wel sterk op dat hij op KTM zal blijven. Hitachi KTM Fuelled by Milwaukee kondigde in november de Zweed Isak Gifting aan. Die heeft een tweejarige overeenkomst met het team.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Conrad Mewse (@conradmewse426)

Foto: Hitachi KTM

LEES MEER  Jake Millward verlengt bij Verde Substance-KTM

Uw reacties

Ook te lezen