X

FLY Racing nu beschikbaar in de winkels!

De FLY Racing 2022 lijn combineert de nieuwste stijl en bescherming. De 2022-collectie blijft ook op technologisch gebied innoveren. Met duurzame stretchmaterialen, BOA Fit-systemen en revolutionaire RHEON-technologie verzet Fly opnieuw de bakens.

FLY Racing

FLY Racing zet zich in voor het ontwikkelen van kleding en accessoires van de hoogste kwaliteit voor elke sport waar jij van houdt! FLY Racing staat synoniem met hoge prestaties, maximale functionaliteit, goede kwaliteit en uniek design. Geïnspireerd door racen, gedreven door avontuur en gemaakt voor prestaties, heeft FLY Racing sinds 1998 hard gewerkt om de beste uitrusting op de markt te bieden.

Geschiedenis FLY Racing

FLY Racing werd in 1998 opgericht als fabrikant van sturen en helmen voor de motorcrossindustrie. Kort na de oprichting en het vroege succes begon het Amerikaanse bedrijf zijn aanbod uit te breiden met onderdelen, accessoires en kleding voor een verscheidenheid aan verschillende motorsportindustrieën.

Terwijl ze hun invloed uitbreidden naar BMX/MTB, sneeuwscooter, jetski en baanmotoren behield Fly nog steeds een sterke aanwezigheid in de cross. Met het verstrijken van de jaren groeide FLY Racing in populariteit onder rijders. Ze werden bekend als het bedrijf dat goede kwaliteit leverde tegen betaalbare prijzen. Inmiddels biedt FLY nu producten aan in meer dan 40 landen over de hele wereld!

FLY Racing en Jopa Racing Products

FLY Racing is in de USA een groot merk en wil samen met Jopa Racing Products dit seizoen Europa veroveren. Ook in de MXGP is FLY Racing bezig aan een sterke opmars. Zo zijn ze steeds meer te zien bij teams en rijders, maar daarnaast ook langs het circuit en in het paddock. Binnenkort meer hierover. 

De 2022 collectie is vanaf NU beschikbaar! Voor een dealer bij u in de buurt kunt u een kijkje nemen op de dealer locator van Jopa Racing Products: https://www.jopa.nl/en/dealers/fly-racing