Travis Pastrana ruilt Red Bull in voor Black Rifle Coffee

Travis Pastrana ruilt Red Bull in voor Black Rifle Coffee
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De motorcrosser en freestyle-atleet Travis Pastrana leek wel voor het leven verbonden aan energiedrankfabrikant Red Bull maar toch komt er een einde aan de overeenkomst. Voortaan zal hij de kleuren dragen van Black Rifle Coffee Company.

Het drankje uit Oostenrijk moeten we niemand uitleggen maar misschien is dat wel nodig voor Black Rifle Coffee. Het is een steeds populairder wordend koffiemerk dat zich in de VS profileert als een koffie gemaakt door en voor veteranen die gediend hebben in het leger. Het speelt in op het patriotisme van een land waar erg veel koffie wordt gedronken.

Dit staat er te lezen op hun website: “Black Rifle Coffee Company is een veteraan-eigen koffiebedrijf dat premium koffie serveert aan hen die van Amerika houden. Wij ontwikkelen onze explosieve brandingsprofielen met dezelfde missiefocus die we hebben geleerd als militairen die dit geweldige land dienen en zijn toegewijd aan het ondersteunen van veteranen en wetshandhavers. Met elke aankoop die u doet, geven wij iets terug.

In een bericht op social media bedankt Pastrana Red Bull uitvoerig voor de jarenlange samenwerking. Red Bull gaf aan hem veel opportuniteiten om te kunnen doen wat hij graag deed.

LEES MEER  Kenny Vandueren over Renaux, Benistant en Paturel

Uw reacties

Ook te lezen