X

Forkner en McAdoo over hun podium in Minneapolis

Naast Jett Lawrence stonden Austin Forkner en Cameron McAdoo op het podium tijdens de openingswedstrijd van het Monster Energy AMA Supercross Championship 250SX East Coast. Forkner werd tweede in Minneapolis voor McAdoo. Beide Team Pro Circuit-Monster Energy-Kawasaki rijders doen hier hun verhaal vanuit het US Bank Stadium.

Austin Forkner:
“De snelste tijd in de kwalificatie gaf natuurlijk direct veel vertrouwen. De Heat-Race was niet goed maar de finale verliep gelukkig veel beter. Ik nam de beste start maar vroeg in de wedstrijd verloor ik de leiding. In het begin kon ik niet het tempo vinden maar later ging het beter. Telkens wanneer ik een paar tienden goedmaakte, deed Lawrence dat ook, dus ik kon mijn achterstand niet goed maken. Over het algemeen ben ik erg blij om het seizoen zo te beginnen, vooral de start was erg goed!”

Cameron McAdoo:
“Het was absoluut een geweldige manier om het seizoen te beginnen. Ik had het moeilijk in de kwalificatie en had een zware Heat-Race. De finale maakte mijn dag goed! De baan is heel snel veranderd en ik was gefocust om te blijven zitten en de juiste lijnen te rijden. Er zijn dingen die verbeterd moeten worden wat me enthousiast maakt om volgend weekend in Texas. Daar komen wij drie keer in actie dankzij de Triple Crown.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #RaceKawasaki