X

HOT: Jeremy Sydow vervangt Liam Everts in Mantova

Diga Procross KTM bleef niet bij de pakken zitten na de kwetsuur van Liam Everts vorig weekend. Voor dit weekend strikte het team met Jeremy Sydow (21) een oude bekende als vervanger in de MX2.

Sydow zal in Mantova Raths Motorsport KTM verruilen voor het semi-fabrieksteam van Justin Amian. Zowel in 2019 als 2020 kwam de jonge Duitser al uit voor Diga Procross.

Naast een podiumplaats in de EMX250 toonde hij ook al zijn kunnen in het WK MX2. Om aan te passen aan de Diga Procross KTM SX-F250 werkte Sydow deze weken al enkele tests af. De bedoeling is alvast dat Jeremy de Belg Liam Everts vervangt zolang die geblesseerd is. Everts liep zoals bekend in Matterley Basin een gecompliceerd vingerletsel op.


Justin Amian, teammanager: “Door de blessure van Liam Everts, hebben we besloten om een tijdelijke vervanger in het team te halen. Met Jeremy Sydow hebben we een adequate tijdelijke vervanger kunnen contracteren voor de komende wedstrijden en we zijn blij hem weer aan boord te mogen verwelkomen.”

Foto: Ray Archer