X

GasGas motorcross modellen van 2023 met een nieuwe look

GasGas komt voor 2023 met een levendige nieuwe look! Het hele GasGas motorcrossgamma krijgt een opvallende en zeer rode make-over en combineert serieuze prestaties op het circuit met een frisse nieuwe look voor voortdurend weekendplezier!

Super capabel in de handen van vrijetijdsrijders, high-level racers, en iedereen daartussenin, blijft elk van onze 2023 modellen ongelooflijk makkelijk te berijden. Alle rijders kunnen hun grenzen verleggen en serieus plezier hebben! Compleet met de nieuwste technologie, WP-vering en toonaangevende onderdelen, is er nog nooit een beter moment geweest om gas te geven met een van onze crossmotoren. Je kan de2023 GasGas MX-modellen nu al bekijken en de minibikes komen kort daarna in mei.

GasGas begrijpt volledig hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat elke moment een leuk moment is als je op de motorcrossbaan bent! Precies daarom zijn al onze motoren licht en compact, ontworpen om een wendbaar rijgedrag en uitstekende prestaties te leveren, en zitten ze vol met betrouwbare kwaliteitsonderdelen. Maar wat echt cool is aan al onze MX-motoren is dat ze supergemakkelijk te berijden en eenvoudig te onderhouden zijn, zodat rijders zich kunnen concentreren op het rijden.

De vijf crossmotoren zijn geschikt voor rijders van alle snelheden en niveaus en beschikken over een bruikbaar vermogen dat perfect is voor beginners, maar ook meer dan genoeg is om serieuze rijders op jacht te laten gaan naar trofeeën en titels. Met twee lichtgewicht en superleuke 2-takten om uit te kiezen – de MC 125 en MC 250 – en drie geweldige 4-takt modellen – de MC 250F, MC 350F, en MC 450F – is er echt voor elk wat wils in onze geweldige full-size motorcross reeks.

Voor de volgende generatie motocross sensatiezoekers hebben we niet minder dan vijf geweldige mini-motoren die geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden en vaardigheden. Voor de kleinste en moedigste kinderen is er onze volledig elektrische MC-E 5, en daarnaast onze MC 50 met benzinemotor. Naarmate kinderen vorderen en groeien, kunnen ze overgaan op de MC 65 met zes versnellingen, voordat ze de sprong wagen naar onze MC 85, die verkrijgbaar is in versies met zowel kleine als grote wielen voor ongeëvenaard motorcrossplezier! Kom ze vanaf mei bekijken bij uw plaatselijke GASGAS-dealer.

Dus, om gas te geven voor 2023, is er nooit een beter moment geweest om naar uw lokale GasGas-dealer te gaan en ons complete gamma crossmotoren te ontdekken. Van onze superleuke, hoogtoerige MC 125 2-takt tot de geweldige, vuurspuwende MC 450F 4-takt, elk model heeft een levendige nieuwe look die uniek is voor GasGas.

Als je één van onze motorcrossmodellen wilt personaliseren, bieden we ook een volledig assortiment GasGas Technische Accessoires en Kleding aan. Voor diegenen die hun crossmotor willen beschermen, verbeteren en een beetje unieke stijl willen toevoegen, bevat onze uitgebreide catalogus met technische accessoires zo ongeveer alles wat een rijder nodig kan hebben, van verbeterde rem- en uitlaatsystemen tot kroonplaten en wielen. We zijn ook erg trots op onze GasGas-kleding, die bescherming en comfort in stijl biedt, en kleding bevat die speciaal is ontworpen voor motorcrossers met van top tot teen oplossingen voor zowel kinderen als volwassenen.