2023-lijn JUST1 off-roadkledij voorgesteld in Lommel

2023-lijn JUST1 off-roadkledij voorgesteld in Lommel
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Afgelopen weekend was er van alles te beleven in Lommel. Naast de geweldige prestaties op het circuit was er ook nieuws te rapen in de paddock. In een bijzonder fraaie unit werd de nieuwe off-road kledijlijn van JUST1 gepresenteerd.

De JUST1 rijders Ben Watson en Romain Febvre werden geflankeerd door Mr. Ni, de voorzitter van de groep. Fier werd er duiding gegeven over de 2023-collectie van het merk. Zo werden er heel wat nieuwe kleurcombinaties voorgesteld waarbij de eigenheid werd behouden. De typische huisstijl van JUST1 vindt je uiteraard terug in al hun producten.

Zo zagen we een toffe lijn van helmen, brillen, shirts en broeken. Zelfs vrijetijdsbrillen staan er te blinken, iedereen zal er zijn gading vinden. De J22C helm met carbonschelp is een ultralichte helm met uitwasbare binnenvoering. Er zijn maar liefst 9 luchtinlaten en 6 luchtuitlaten voor een perfecte ventilatie.

Nieuwe laarzen

De JBX-R motorcrosslaarzen van JUST1 zijn volledig nieuw. Ze zijn nu nog comfortabeler, lichter en het zitcomfort is verhoogd. De ontwikkeling van deze nieuwelingen werd gedaan door rekening te houden met de verzuchtingen van Romain Febvre en Ben Watson. De JBX-R biedt premium prestaties direct uit de doos. Met een scharnier en gesp systeem, biedt de JBX-R schoen een directe stap in comfort en ondersteuning. Bovendien zorgt het scharnier samen met het YF-systeem op de achterkant voor zijdelingse steun en vergrendeling om beweging te stoppen voor hyperflexie en hyperextensie van de enkel, terwijl het easy buckle systeem vloeiend mee buigt met de laars
voor meer bewegingsvrijheid.

LEES MEER  Vijf minuten met Johan Boonen

De JBX-R laars verbetert de prestaties door je meer controle te geven over de crossmotor. Een slank mediaal ontwerp geeft je een intuïtief gevoel van de motor, met een laag rijwielgedeelte voor soepel schakelen en betere controle over de achterrem.

Kenmerken

  • Lichtgewicht microfiber bovenwerk gecombineerd met impact- en slijtvast PU shell
  • Performance double pivot bewegingscontrolesysteem voor verbeterde niveaus van flexibiliteit en precisie.
  • Innovatief YF-Systeem biedt zowel energie dempende als schokabsorberende kwaliteiten met een volledig of aangepast bewegingsbereik van de voet van 15 graden, 25 graden of vrij.
  • Verbeterde niveaus van grip en controle door PU en rubber binnen enkel en kuit panelen die ook zorgen voor uitzonderlijke, zo belangrijke hittebestendigheid.
  • Gecontourde zool voor betere grip en gevoel.
  • Uitneembare en verwisselbare centrale zoolinzet.
  • Sluiting met 3 gespen voor veiligheid, duurzaamheid en stevigheid.
  • PU-bescherming en schokabsorberende padding op de hiel en enkel.
  • Uitneembaar voetbed met dubbele samenstelling.
  • Zachte microvezel gaiter sluit water en vuil buiten.

Uw reacties

Ook te lezen