Honda zeges in Washougal, Van Berkel crasht met De Coster

Honda zeges in Washougal, Van Berkel crasht met De Coster
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Op het circuit van Washougal hebben Jett Lawrence en Chase Sexton de achtste wedstrijd van het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship gewonnen. In de 250MX werd de Australier beide manches tweede maar dat was voldoende voor de dagzege. Sexton (2-1) pakte de zege maar in de titelstrijd met Tomac blijft het verschil vijf punten in het voordeel van de Yamaha-rijder.

Lars van Berkel kwam opnieuw in actie maar hij kende een bewogen wedstrijd. De eerste manche kwam hij niet aan de finish. Bij de start van de tweede manche raakte hij betrokken bij een valpartij in de eerste bocht. In zijn val raakte de Brabander veelvoudig wereldkampioen Roger De Coster!

De uitslagen vanuit Washougal zijn hier te vinden.
250MX
450MX

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: ProMotocross

LEES MEER  Dean Gregoire keert ziek naar huis

Uw reacties

Ook te lezen