X

Dit is het Duits team voor de MXoN in RedBud

Team Duitsland voor de Motocross of Nations 2022 is bevestigd: Simon Längenfelder (foto), Max Nagl en Tom Koch zullen het team vertegenwoordigen tijdens de wedstrijd in RedBud MX eind september.

Marcel Dornhöfer en Karsten Schneider zijn de teammanagers en nemen de rol van teamleiders op zich binnen een meerkoppige organisatiegroep. Beiden zullen de sportieve en administratieve taken, die de laatste jaren steeds diverser en omvangrijker zijn geworden, verdelen.

Motocross of Nations, afgekort MXoN, is de meest prestigieuze MX-wedstrijd van het jaar, die op 24 en 25 september op het legendarische Amerikaanse circuit van RedBud wordt verreden. Na 2018 keert het evenement terug naar de locatie die wordt geassocieerd met spectaculaire sprongen en een geweldige sfeer rondom het circuit. Na zorgvuldige overweging, met het oog op de sportieve en logistiek uitdagende deelname van een Duits team aan het overzeese evenement, is de teamselectie vastgesteld.

Max Nagl (MX1, Krettek Haas Racing Team), Simon Längenfelder (MX2, Red Bull GASGAS Factory Racing) en Tom Koch (Open, Kosak Racing Team) zullen deelnemen in MXoN Team Duitsland.