X

Indonesië krijgt de komende vijf jaar telkens twee MXGP’s

Infront Moto Racing heeft vandaag aangekondigd dat SEG de komende vijf jaar de nieuwe organisator wordt van twee MXGP’s in Indonesië. De nieuwe overeenkomst garandeert elk seizoen twee MXGP-evenementen in Indonesië. Dit is een spannende kans voor MXGP-fans in Indonesië om te genieten van het FIM Motocross World Championship op eigen bodem en om hun racehelden te ontmoeten.

SEG was dit jaar al betrokken bij de organisatie van de MXGP van Indonesië in Samota-Sumbawa, die een groot succes was dankzij het ongelooflijke circuit dat speciaal voor het evenement was aangelegd en waarvan de rijders enorm genoten.  Ook was er de steun van de lokale overheid en gemeenschap samen met de gepassioneerde motorcrossfans die naar de races kwamen kijken.

De beoogde bestemmingen voor de toekomstige Indonesische rondes zijn het eiland Lombok en het eiland Sumbawa, twee locaties met een passie voor motorsport. SEG is aangesteld als officiële promotor in Indonesië om de komende 5 jaar telkens twee MXGP-races in Lombok en Sumbawa te organiseren.