Meuwissen gaat uitkomen voor Young Motion Powered by Resa

Meuwissen gaat uitkomen voor Young Motion Powered by Resa
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het was eerder al op deze website te lezen dat Raf Meuwissen in 2023 de stap zou zetten naar het FIM wereldkampioenschap MX2. Nu heeft Young Motion Powered by Resa Racing bekend gemaakt een contract te hebben gesloten met de Limburger. De 21-jarige crosser gaat voor het team uitkomen tijdens alle Europese Grand Prix! Daarbij zal Meuwissen ook actief zijn in de KNMV Dutch Masters of Motocross en de ADAC MX Masters. De overige teamsamenstelling zal later bekend worden gemaakt.

Ron aan de Stegge – teameigenaar:
“Raf heeft ondanks dat hij nog een jong talent is al veel ervaring opgedaan de afgelopen jaren. Met top 5 resultaten in EMX open en EMX125 heeft hij laten zien dat hij de snelheid in zich heeft. Wij zijn dan ook erg blij om een Nederlandse rijder van dit kaliber in onze line-up te kunnen verwelkomen.”

Raf Meuwissen:
“Afgelopen seizoen was helaas van korte duur vanwege een blessure, maar hier ben ik volledig van hersteld en ondertussen weer volop in motortraining. In 2023 zal ik mijn debuut maken in de MX2-klasse en hier kijk ik erg naar uit! Het doel is elke wedstrijd voor de punten meestrijden en hopelijk in de buurt van een top 10 finish te komen!”

Door: Steven van Kempen/KEMC
Foto: Young Motion Powered by Resa

LEES MEER  Hoeveel GP manche overwinningen heeft Herlings nu?

Uw reacties

Ook te lezen