X

Nieuws over de MX After Season Party

Voor de twaalfde keer opent club Elsom in het grensplaatsje Reusel haar deuren voor de Belgische en Nederlandse Motorcrossfans. Op vrijdag 4 november aanstaande vindt daar weer hét feestje en dé kampioenenhuldiging van het jaar plaats.

Nieuw dit jaar is dat er naast de kampioenen van de VLM, KNMV, MON, BMB, IMBA, FIM en MCLB dit jaar ook de kampioenen van de Belgische federatie VMCF gehuldigd worden. Omdat alle corona-maatregelen verleden tijd zijn mag er weer meer publiek komen én kan het feest 3 uur langer doorgaan dit jaar. Dat is uiteraard fantastisch nieuws. Met de inzet van Club Elsom wordt er onder andere voorzien in een groter podium, grotere zaal en nog meer drankpunten.

Ook is er weer het beroemde WK frikandellen eten waarbij de deelnemers zo snel mogelijk drie frikandellen-speciaal naar binnen moeten werken. De winnaar gaat naar huis met een mooie trofee en een cheque t.w.v. héél veel Pintjes. Aanmelden kan via onderstaande link!

Alle fans worden ook dit jaar weer op hun wenken bedient met de lekkerste dansplaten en diverse acts. Met o.a. ‘DJ Martin-V’ en het duo ‘De Nachtkrakers’ in de line-up wordt zelfs de meest stijve crosser soepel in de heupen. Voor het eerst in 12 edities is het tevens mogelijk om te kiezen voor de ‘bottle-service’. Hierbij mogen de gasten hun drankjes zelf mixen op een gereserveerde tafel.

De kampioenen krijgen de uitnodigingen via e-mail. Alle fans kunnen details en kaarten in de voorverkoop vinden via: MotoInsideApp

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Living for the Weekend