X

De Stark Varg is 17.000 keren besteld en klaar om uitgeleverd te worden

De Stark VARG werd ongeveer een jaar geleden voor het eerst aan de wereld getoond met een nooit geziene marketingcampagne. Nu is de elektrische machine klaar om te worden geleverd aan al hun klanten. Die hadden op een jaar tijd maar liefst 17.000 bestelbonnen ondertekend. 

De Stark VARG baarde voor het eerst opzien in de motorfietsindustrie dankzij zijn ongeëvenaarde prestatie-gewichtsspecificaties. De gepatenteerde aandrijving en het koelsysteem voor de batterij, alsmede het innovatieve chassisconcept waren slechts enkele onderdelen van een motorfiets waarvan elke nuance zorgvuldig is geanalyseerd en toegepast om conventionele rivalen met verbrandingsmotoren te overtreffen.

De ontwikkeling en verfijning van de motor zijn doorgegaan en na de wereldwijde medialancering in de zomer van 2022 waren bijna 60 verschillende rijders, professionele racers, journalisten, influencers en deskundigen unaniem vol lof over het eerste model van het bedrijf. De Stark VARG bereikt nu de laatste stadia van gereedheid voor verzending en vervulling van meer dan 17.000 pre-orders; een van de meest succesvolle motorlanceringen die de industrie ooit heeft gezien.

Als ik denk aan de oorsprong van Stark Future en de allereerste renders van de Stark VARG en dan denk aan waar we nu zijn – met de fabriek bijna volledig operationeel en de crossmotoren bijna klaar voor verzending – is het de beste soort wervelwind geweest,” merkte Stark Future CEO Anton Wass op. “De reacties die we hebben gehad en alle positiviteit en het momentum achter de Stark VARG laten zien dat onze visie juist was. Er is een generatie rijders en mensen die klaar is voor een evolutie van de industrie en die elektrische aandrijving omarmt als een evoluerende ervaring van motorrijden.

De Stark VARG is bijna klaar en het is echt een trots moment voor ons. Het is een mijlpaal en een nieuw ‘begin’ voor ons verhaal als bedrijf en onze missie om de motorfietsindustrie te inspireren tot duurzaamheid. Nu we de feestdagen ingaan en 2023 verwelkomen – een belangrijk jaar voor ons en voor klanten over de hele wereld die hun VARG’s ontvangen – wil ik al onze klanten, fans, opdrachtgevers, backers en al onze nieuwe, groeiende medewerkers een fantastische kerst toewensen. Ik kijk ernaar uit om de reacties van mensen te zien wanneer ze hun machine ontvangen!