GasGas pakt uit met twee Factory Edition modellen voor 2023

GasGas pakt uit met twee Factory Edition modellen voor 2023
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Een jaar na de lancering van de allereerste raceteam replica crossmotor zijn ze terug met meer! En niet slechts één, maar twee fabrieksversie motorcross modellen. De gloednieuwe GASGAS MC 450F Factory Edition en MC 250F Factory Edition zijn ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met GASGAS Factory Racing, dus je weet dat ze goed zullen zijn!

Beide hebben gloednieuwe motoren, nieuwe frames en zitten vol met de nieuwste technologie, waarbij vrijwel alles is verbeterd ten opzichte van de vorige generatie. Dus, als je een racer bent die gericht is op winnen, dan heb je er één nodig. Zo simpel is het!

De MC 450F Factory Edition profiteert van een nieuwe cilinderkop en CP zuiger – een krachtige combinatie die een boost geeft aan de algehele prestaties en de ervaring op het circuit voor alle rijders versterkt. Nu de motor lichter is dan ooit, en in het geheel nieuwe frame is verplaatst om de massa beter te centraliseren, worden de toch al wendbare rijeigenschappen van de motorfiets naar een hoger niveau getild.

De MC 250F Factory Edition, het nieuwste en meest recente model in het GasGas-gamma, is eigenlijk een volledig nieuwe crossmotor. Het hoogtepunt van deze geweldige motor is de krachtige, hoogtoerige motor die supercompact is om gewicht te besparen. Samen met het nieuwe frame maakt het snijden door bochten zo, zo gemakkelijk. De gloednieuwe motor heeft een nieuwe cilinder, cilinderkop en zuiger, carter en versnellingsbak, die allemaal samenwerken om van de MC 250F Factory Edition misschien wel de allerbeste 250cc 4-takt motorcrosser te maken.

LEES MEER  Deelnemerslijsten MXGP of Flanders

Kijk eens naar de volledige lijst van wat er allemaal op de GASGAS MC 450F Factory Edition en MC 250F Factory Edition crossmotoren zit, het is echt indrukwekkend…

 • Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing replica graphics van het seizoen 2023
 • Geribbelde Factory Seat Cover
 • Factory Racing Triple Clamps (rood geanodiseerd)
 • Factory Wielen (zwart geanodiseerd)
 • Dunlop banden
 • Zwart achter tandwiel
 • Gouden x-ring ketting
 • Fabrieks startapparaat
 • Semi-zwevende remschijf vooraan
 • Factory Racing remschijfbeschermer
 • 2K Carbon Composite Skid Plate
 • Frame beschermingskit (rood)
 • Urenteller met FI-status-LED en waarschuwing voor laag brandstofpeil
 • Map Select-schakelaar voor Launch Control, Traction Control en Quickshift
 • Akrapovic “Slip-On Line” titanium uitlaatsysteem
 • Billet Hinson buitenste koppelingsdeksel
 • Zwarte Neken Fatbar met GASGAS bar pad
 • Zachtere ODI Lock-On Grips
 • Strengere vering
 • Een lichtgewicht Akrapovič Slip-On Line titanium uitlaatsysteem

Deze nieuwe Factory Edition-motoren zijn niet alleen supersnel, ze sturen ook als een droom. De strakkere instellingen van de WP XACT-vering stimuleren rijders om met het volste vertrouwen de baan en grote sprongen aan te vallen, in de wetenschap dat zware landingen worden opgevangen zonder verlies van momentum. Aan de voorkant stellen rood geanodiseerde Factory Racing Triple Clamps rijders in staat om de ergonomie aan te passen, terwijl zachte ODI Lock-On grips het comfort verhogen. Een gripvaste, geribbelde zadelhoes houdt rijders waar ze willen zijn wanneer ze het gas intrappen.

De Dunlop Geomax MX33 banden blijven onder alle omstandigheden goed hangen en zijn gemonteerd op onze zwarte Factory Wheels, die oerdegelijk zijn en de echte racefiets-smaak versterken. We hebben een semi-zwevende remschijf aan de voorkant gemonteerd, zodat je nooit je lijn mist in de bochten, en een Factory Racing Brake Disc Guard voor als het er in de eerste bocht wild aan toe gaat!

LEES MEER  Vijf minuten met Johan Boonen

Van voor tot achter zijn er een Factory Start Device, een Neken stuur, een 2K Carbon Composite Skid Plate, een Hinson Clutch Cover, een rode Frame Protection Kit, een zwart Rear Sprocket en een gouden x-ring ketting. Om ervoor te zorgen dat rijders hun motor goed onderhouden, hebben we een urenteller geïnstalleerd, zodat niemand ooit vergeet hoeveel uur ze aan deze geweldige motor hebben besteed.

De MC 450F Factory Edition en MC 250F Factory Edition zijn vanaf januari 2023 verkrijgbaar bij alle Amerikaanse GasGas-dealers. Europese en niet-Amerikaanse klanten zullen de MC 450F Factory Edition een paar maanden later, in maart, in handen krijgen. Voor volledige prijsinformatie en meer informatie kunt u terecht bij uw lokale GasGas-dealer.

Ga voor meer informatie en om de volledige specificaties van beide fabrieksmotoren te bekijken naar GASGAS.com

Uw reacties

Ook te lezen