X

Parcours voor Supercross van Goes 2023 bekend!

Het parcours van de supercross van Goes is bekend! Het ontwerp komt opnieuw van de hand van de voormalige Supercross specialist en broertje van wereldkampioene Nancy van de Van; Rinus en Eddy Eversdijk. De Supercross van Goes, wat misschien wel meer een Arenacross is maar daarom niet minder leuk is, heeft nu ook weer alles in z’n trackdesign zitten wat je moet hebben voor een goed parcours!

Zo hebben Rinus en Eddy toch maar een reeks whoop-tie-does, een triple en twee tafelbergjes die gebruikt kunnen worden om over te springen of op te springen om met een seat-bounce mogelijks de volgende sprong al in te springen in hun design geplaatst. De inschrijvingen zijn ook alreeds begonnen, wil u deelnemen dan kan u daarvoor terecht op de website smz.nl daar gaat u naar webshop en koopt u een deelnamebewijs. Tickets op hun beurt zijn enkel te koop aan de inkom vrijdag gaan de kassa’s open vanaf 12 uur. Op vrijdag zijn de inkomprijzen voor kinderen tot 10 jaar 15 euro en voor volwassenen 20 euro. Op zaterdag gaan de deuren open vanaf 10 uur en zijn de ticketprijzen iets duurder, dan betaalt u voor kinderen tot 10 jaar zo’n 20 euro en voor een volwassenen 30 euro.

We hopen alvast dat de wedstrijd in Goes gaat kunnen rekenen op een interessant en mogelijks internationaal veld voor de Inters Open klasse. Wil u, uw bedrijf in een leuk daglicht zetten kan u steeds proberen om één van de supercross-specialisten naar de Zeelandhallen te halen, om vervolgens de overwinning binnen te halen met jouw reclame op z’n shirt en motor!

Foto: Archief Jurgen Wybo in Goes